söndag 31 januari 2010

Nu börjar hon röra på sig!

2009_1107Blandat0047

Ja inte Ellen, utan matte!! Vi hade missförstått det där med bilhuset, det är sjukhuset hon åker till, bara bilen, med oss i som står i bilhuset. Själv går matte till sin veterinär när vi åker dit, vad hon gör hos honom vet vi inte men det är väl nån spruta eller så. För analsäckarna klämmer dom inte för då skulle hon inte kunna sitta i bilen hem, hihi!!

Nåt bra gjorde dom nog sist i alla fall för nu är hon piggare. Igår morse började hon leta runt och plocka fram våra dummisar, yes! Gnällde nåt om att det försvunnit många och nog var dags att göra lite nya. Sen fick Tish och Ellen följa med till skogen, Noël fick vara hemma med sin matte, dom tränar själva! Husse kom sen när han hittat alla sina kläder. Då hade matte redan lagt ett sök som vi fick turas om att hämta in, Tish fick vänta på sin tur, träning, han har så bråttom jämt och tror att allt är hans. Men då får han vänta bakom matte och Ellen får jobba mer.. Sen fick vi träna markeringar, Tish har lika bråttom där, bara springa fort och det blir alldeles för långt och slarvigt...han liksom lyssnar inte var dom landar men det gör Ellen, spika rakt på å sen hem till husse, hon är suveränt duktig. Men är lite slarvig när det blir dubbelmarkering.

I morse gick vi till skogen alla 3, husse och lilla matte var på scouterna och då får vi inte följa med, bara ibland om dom ska gå i skogen men det skulle dom inte idag. Så vi gick till våran skog och matte hade med bollen med snöre, hon kastade bort den hela tiden så vi fick leta på den, oj vad vi letade. Den for lååångt ner under snön. Tish hittade den, Ellen snodde den och Noël hängde fast i snöret, oj vad kul vi hade. 

Nu är det kväll, kallt och snöar ute, matte ligger i sängen med datorn och vi ska sova kväll.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar