söndag 24 januari 2010

Efterlysning!

2009_1007Ramsvik10082

Vi saknar våran matte! Hon ser ut som på bilden ungefär, inte riktigt så "blåst" bara, inte alltid i alla fall ;) Försvann i fredags morse, har betett sig lite konstigt dagarna innan. Vi fick inte ligga i soffan hos henne och hon bara vilade hela tiden, när hon inte åkte bilen ,utan oss till det där som hon kallar "jobbet", när hon kom hem var hon oftast ganska trött och o samman hängande, rörig och grinig. Hon skrek när vi hoppade upp för att säga godmorgon i sängen och skrek när vi ville gosa i soffan? Var nåt med "ont" i dom nya tuttarna hon skaffade i höstas, då var hon något liknande men det gick över, hon var lite försvunnen nån dag då också men så här länge har hon aldrig varit borta!!
Tish försökte hoppa över staketet igår för att gå och leta efter henne men blev lite distraherad på vägen, var nån söt liten spaniel eller nåt, han hittade, så husse upptäckte han!!! Så nu får han inte gå ut själv. Han har nu lagt sig i mattes säng och där tänker han ligga tills hon kommer hem. Eller han blir hungrig!
Vi tror att hon kanske är lite vilse någonstans och längtar efter oss, så om ni ser henne så hjälp henne hem, för vi längtar!!

1 kommentar: