måndag 18 januari 2010

Bollar, bollar gillar vi..

2009_1107Blandat0060 I dag fick vi åka med husse i bilen och när vi stannade kom, matte!!! Noël sjöng en sång så glad blev hon. Hennes matte kom inte hem från skolan idag, skulle stanna i stan :( inte kul! Men matte är kul, det var ljust ute fortfarande, så när vi kom hem plockade matte fram STORA bollpåsen. Där har hon samlat alla våra bollar, sen har hon en pinne eller nåt, som hon kastar iväg bollarna med. I vanliga fall gör hon det i skogen eller höga gräset på åkern.

Nu är det massor med snö på bästa åkern och matte vill inte gärna kasta i skogen för hon träffar träden i bland och då får hon bollen i pannan och då låter hon kul!!! Så vi fick boll sök i snö! det är super kul, för dom liksom åker ner så man får gräva upp dom. Å vi sprang å sprang, så himla många bollar hittade vi inte men det var kul, vi hittar dom när snön smälter sa matte men det tror inte vi! Hon har fler i skåpet det vet vi!! Nu är vi trötta och ska sova lite, kanske får vi en promenad sen för matte jagar nåt konstigt som hon kallar för " kilon"..vet inte vad det är för hon har gjort det länge men inte har vi fått apportera nåt å inte har hon bössa med heller! Hon har nån liten konstig sak i bältet som hon tittar på å sen får vi en promenad för hon ska ha fler steg? konstigt det där.

Så nu sover vi!

1 kommentar:

  1. Hej, vad kul att du kikade in på min blogg! Ser att den här bloggen är sprillans ny, skoj med en blogg om dina flattar! Vi glädjer oss verkligen så åt vad som kommer framöver. Lägger till mig som följare så kan vi hålla kontakten.

    Kram/Mira

    SvaraRadera