tisdag 26 januari 2010

Vi har hittat henne!!

Eller egentligen så var det husse som hittade henne. I går morse när vi kört dom andra till skolbussen, så åkte vi läääänge i bilen, till ett ställe med massor med människor, hus bilar och andra saker. Noël skällde på en annan hund som var på promenad, så husse höll på att krocka med en konstig buss utan hjul, spårvagn tror vi det var, i alla fall så parkerade han i ett hus! där det stod massor med bilar. Sen sov vi en stund, å så va hon där!! Öppnade dörren och vi trodde nog inte det var hon utan nån annan så vi sov en stund till...
När vi kom hem fick Tish följa med på åkern och springa men vi tjejer fick minsann sitta i hundgården, så nog var det hon..tar alltid ut honom själv, går iväg så där med kameran ...och han som får springa själv!!

Vi tycker nog inte att hon var så snäll som bara försvann så där, så vi pratar inte med henne så mycket, än, lite får hon undra!!

Skönt att hon är som vanligt igen, fast hon vill inte gå till skogen med oss, det får husse göra. Är trött säger hon, undrar vad hon gjort? kanske jagat nåt kul, det gör vi när vi försvinner..

Nu har vi fått mat och ska sova lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar