tisdag 26 augusti 2014

Träning å träning…

020 (640x425)

Ja det där med träning går i perioder här hos oss.Men i lördags var vi bjudna in till Cissie och grabbarna i Uddevalla. Så kul att få komma till nya fina marker och träna tillsammans med andra.

För några år sedan var vi ett gäng som tränade tillsammans regelbundet och det är otroligt kul men som med så mycket annat så rann det ut i sanden och numera tränar jag oftast ensam. Försöker hitta nya marker för att få till variation.

Det blir lite nytändning i träningen nu när Ville kommit in i familjen, även om han inte gör så många övningar än så känns det lite roligare.

Ville fick några spår, fortfarande enbart med klöv men det går som på räls. Denna gång såg han inte när spåret las, det var lite längre och på slutet ett långt U-format, han klarade det galant. Svårigheten med ny mark och många för honom nya hundar var inget som störde.

037 (640x425)

039 (425x640)033 (640x425)

Dummisarna har vi än så länge inte kört så mycket med men jag var uppe i skogen idag och tränade lite, klöven är mycket mer intressant än så länge men spårandet överlåter vi på husse.

028 (640x425)

Tishen taggar upp när vi tränar med andra, blir mer skärpt och får en helt annan fart i arbetet. Han jobbade på bra och vi löste det mesta.

Var och tränade vatten igår och det fungerade verkligen bra, gick ut fint och tog signaler och tecken som han ska men ibland inte gör…. dags att ta upp vilt nu och förbereda inför proven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar