torsdag 1 april 2010

Nu ska här tränas!

Nu är hon ledig, länge på står hon i alla fall....Så nu ska vi göra massor!
Det är påsk här nu så då behöver hon inte jobba. All snö är borta i vår trädgård, bara massa bajs över allt. Blir nog lite jobb för matte nu. Lerigt blir det också i hela hallen när vi kommer in, då kör hon med dammsucken hela tiden, läskigt tycker Noël, vi andra bryr oss inte.

2050_1231april0003

Vi var på utställning förra helgen, ett kort blev det och det tog husse! Hon börjar verkligen sega till nu. Eller så var hon upptagen hela tiden med att prata med alla hon inte träffat på länge, eller så visade hon hundar åt Lars. Blir lite körigt med hanar i en ring och tikar i en annan. Vi vilade oss i form, sov i buren alltså. Ja inte i samma eftersom Ellen löper. Tish fick låna Mollys bur och hon fick bo hos Ellen, skönt att få sträcka ut sig själv tycker Tish. Hunden på bilden är Molly, hon var för dagen lite liten och tunn tyckte domaren och gav henne ett blått band. Ellen var för tjock så hon fick bara ett rött men inget mer, va va det jag sa? sa matte till husse ;)

Tish däremot verkar äntligen ha vuxit i sin kropp och blev 2a i ökk med ck, gissa om matte var glad. Lars visade honom idag för matte ville se om han visade sig bättre med honom och det gjorde han nog, till mattes stora glädje för då slipper hon. Hon blir så nervös när hon visar oss, inte andras hundar, konstigt för vi är ju snyggast..

Ha de bra...

1 kommentar:

  1. Gratulera till fin fina resultat!! Den världen är inte lätt...en fråga till dig om du vet??om jag inte ska ställa ut varför ska man då vara medlem i SVkennelklubben jag är med i ssrk en lokal brukshunds klubb och jag skulle vilja vara med i flatte klubben oxå..men man känner ju att man betalar hela tiden...men går jag ur måste man säkert vara med för något ??
    Ha en helmysig helg med familjen
    puss och slaffs från Chivas
    kram wivi

    SvaraRadera