torsdag 22 april 2010

Besök hos tant S...

Här är det konstigt väder ska ni veta, ena dan skiner solen och vi får åka till sjön. Nästa dag tar matte fram vantar och mössa när vi ska på promenad och en massa vita saker faller från där uppe.

Igår kom matte hem tidigt och vi gick till skogen, visst det var lika kul som vanligt att rusa runt lite och kolla läget. Sen plockade hon fram stamtavle böckerna! Ska vi på utst?? eller roligt prov?? Nej, hua, vi skulle in i bilen och upp till våran tant S! Hon som petar och grejar och ger sprutor och annat mindre kul. Dags för den årliga vaccineringen men bara Tish och Noël, haha tyckte Ellen som får vänta ett tag man får inga sprutor om man har valpisar i magen.
Nu vet vi inte om det är några valpisar än, matte tycker Ellen är som vanligt igen, pigg, glad och matgalen!!
I vänt rummet satt en annan tant med en låda som morrade!? Vi tyckte nog det var lite konstigt men spännande för matte var svettig och inte glad, väntrummet är litet och vi är stora :) Å, pjock så fick Tishen upp tassen å smällde till lådan! Håhå, vad matte skämdes och tanten blev arg, skulle ju bara kolla lite, ju! Katter är kul, speciellt i en låda!!

Ja sen fick vi sprutor och godis och koll i ögonen, sen åkte vi hem!! Det snöade och regnade hela vägen, matte muttrade och svor!

Nu vilar vi!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar