onsdag 17 mars 2010

Våran matte är helt tyst???

2050_1231mars-10valptraff0014 Får väl visa en bild på Hildas kull också för rättvisans skull!! Det är inte lätt att få så många flattar att sitta snyggt, samtidigt!

Jo som sagt så är matte ganska tystlåten av sig just nu. Inget normaltillstånd när det gäller henne, hon gapar och går an mest hela tiden men nu är det nåt skumt. Hon började igår med att inte åka till jobbet, vilket hon annars gör varje dag så vi ska få lite lugn och ro. Nej både hon och lilla husse var hemma, han sitter mest framför sin svarta låda och gör konstiga ljud, tror det är någon lek han har...dataspel kallas det nog! men matten hon vankade runt och irriterade så vi inte fick vila. Hostade gjorde hon, hela tiden!

Sen när vi ville gå till skogen, så orkade hon inte? hon orkar alltid det annars. Ni får vänta på Noëls matte sa hon, när hon kommer hem får ni promenad, fick vi det kanske? Nej, för när hon kom hem så snörvlade hon och stööönade jag orrkar inte...den här familjen är konstig! Vi fick minsann vara i hundgården vi, tur att solen skiner och det är varmt.

Sen gick matte och la sig, fast det inte är natt!! Så Tish la sig också, näära matte i sängen för säkerhets skull, i fall hon skulle försvinna till det där stället hon bor på ibland när hon har ont. 

Så nu i morse när vi vaknade så gör matte inga ljud, hon visslar och kraxar åt oss...ganska så skönt faktiskt. Lilla matte sover och hostar, lilla husse sover och hostar, husse är på jobbet och matte hon kraxar runt!!

Så har vi det hos oss..... (vårvirus är det säger matte)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar