torsdag 18 mars 2010

Svensson rastning! Yes!

Våran matte har en annan inställning än vanligt folk har till det där med rastning. Frågar hon husse om han rastat hundarna, så säger han ,-ja! Kan hon då nöja sig med det? Nä! Hon ska då tjata om, var gick du? hur långt gick du, osv! Enligt hennes sätt att se det, så är vi inte rastade om vi inte fått en lång koppel promenad :( vilket vi inte gillar eller ännu värre ranta runt i joggingspåret, u hemska tanke... en ganska så lång springa lös runda i skogen :) det gillar vi, eller ännu bättre ett stort boll sök!!

Nu är hon ganska så klen, matten, så vi fick en himla rolig rastning igår, vi gick upp i våran skog en liten bit bara och matten stannade hela tiden och stönade nåt om kokt spagetti och mår illa?? Varför vill hon ha spagetti om hon mår illa??

jaja, väl uppe så tog hon fram...yes...bollen med snöre!2050_1231mars-hundar0014Vi har ganska så mycket snö kvar som ni ser! Vi gillar den bollen för den flyger så långt när hon kastar, även om den ibland fastnar i träden...hon kastar som en yr höna, hon!2050_1231mars-hundar0011Dragläge, kallas det! Ellen och Noël har alltid kamp om vems bollen är, fast alla vet att den är min!!! Jag är bara snäll och ger den till tjejerna!2050_1231mars-hundar0013Ellen släpper aldrig och om Noël inte ger sig så gör hon ett blixtsläppande och morrbiter henne i nacken...hon är go hon Ellen.2050_1231mars-hundar0008   

Länge fick vi rusa runt i snön och busa, hur skönt som helst! Fegrastning kallar matte det men vad vet väl hon? som gillar att jogga eller svettas på gymmet? Detta är livet! sol, snö och boll med snöre ;)

Idag är det dimma och slask, matte stönar fortfarande om mår illa, skakig och j-la hosta..så kanske får vi en fegrastning sen..om vi har tur!

Tish!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar