tisdag 16 mars 2010

Valpträff.

2050_1231mars-10valptraff0011Så har vi då haft valpträff med Ellen och Hildas kullar. Tyvärr så var bara två av Ellens valpar med  Astrid och Molly. Alla Hildas 8 kom och oj, att dom var större än Ellens...Ellen är av den mindre modellen och pappa Finn är en medelstor hane. Ganska bra tycker nog jag att dom inte är så stora, många flattar idag är för stora och klumpiga men dessa är små och eleganta.

Vi tränade mycket inför utställningar och lite kontakt övningar.2050_1231mars-10valptraff0005Molly står fint, hon är av en alldeles lagom typ tycker jag, liten och nätt men med något ljusa ögon.. Det vore väldigt roligt att få se några fler ur kullen då gärna hanarna, för att se om dom också är av den mindre modellen.

Ellen verkar nu vara på gång att börja löpa snart så om någon är sugen på en valp efter henne så är det bara att höra av sig till mig eller till Lars hon kommer att paras med en hane från Miss Mallorys kennel.

Vi hade i alla fall en trevlig dag tillsammans...hoppas fler kommer nästa gång, då blir det apporterings träning, håll utkik på inspirations hemsida.

Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar