lördag 13 mars 2010

Bonnhunnar i sta´n

2010_0103Lysekil0028Vi har varit och socialat oss i staden idag! Det innebär att, Tish har kramp i snoppen av allt kissande, många goa dofter finns att markera! Ellen är trött i svansen av allt viftande och trött i munnen eftersom hon alltid ska hålla alla vi möter och som hussematte pratar med i jackan, hon tar ett redigt slemmigt tag om folk hon.. Noël hon är trött i hela huvet av att behöva tänka så mycket!!

Vi måste gå i koppel när vi åker till staden, nyttigt säger matte, det behöver ni träna på. Behöver vi inte tycker vi!

Tishen undrar varför alla tanter ska gå så sakta, det är så nyttigt tycker matten igen! att lära sig gå saaakta bakom slöa tanter som tittar i fönster, kan dom göra hemma tycker vi. Man ska gå fort! Å han husse som ska praaata med alla, han behöver väl inte göra det heela tiden? Då får vi stå stilla och vänta, vad matte säger vet ni nog..det är nyttigt! Matte ska vi inte tala om! hon som säger - här ta kopplet, ska bara in en sväng här...å då får vi vääänta och husse han pratar...blä!

Ja nu är vi trötta och får sitta i solen i hundgården! Ska det va nåt? Vi vill ligga i soffan, näe då, det är nyttigt säger matte med friskluft och sol!!!

Vi flyttar! 

I morgon blir det kul, för då är det Kennel träff i ridhuset. Då ska Ellens och Hildas valpar och kanske några till träna....Hoppas många kommer!

Hej från oss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar