onsdag 27 juli 2022

Milla på resa...

 

Ja här har varit tyst länge nu så man kan tro att vi slutat skriva och det har vi väl på sätt och vis för här händer faktiskt inte speciellt mycket.

 Milla har varit i Frankrike med hussematten. Ville avskyr att åka bil och Tick behövde vara sällskap till Ville så de fick vara hemma. Milla har varit i Frankrike förut och hon får alltid följa med för henne kan man inte lämna bort till någon för då blir hon väldigt orolig och mår inte alls bra så hon får följa med överallt, tur hon är så enkel att ha med säger matten. 

Så de åkte bil långt och länge, helt ok sa Milla, träffade massa kul folk och hundar på färjan från Danmark, badade i havet i Tyskland, bodde på hotell i Tyskland, morgon kiss i Belgien ...gääääsp... Sen kom vi till Frankrike och ja men det var fika på bistron, promenader i parker och i stan.. gäääsp... alla tycker jag är vacker... osv.. Sen träffade vi lillamatten och hennes familj, de hade en liten bääbis som alla ojade sig över och blabla så söt bla..osv.. luktade lite skumt och lät konstigt sa Milla. Sen åkte vi hem igen och då sov jag mest hela tiden sa Milla... Finns bara en bild på mig och 100 tals på bebisen men hon får inte vara med på nätet så de bilderna visar vi inte. Bara en där jag ligger på gräset i lilla mattes trädgård, de hade en super stor gräsmatta där jag fick rusa runt hur mycket som helst och det var skönt man kan inte bara strosa runt och vara vacker på café och sånt hela tiden, ibland behöver man rusa ur sig lite också. I mattes telefon finns det kort men hon har inte lärt sig än hur man får över dom i datorn så... men kanske hon kan göra ett inlägg från telefonen med alla snygga bilder? Kanske vi får se....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar