söndag 29 maj 2022

Hänt sedan sist..

 Ja här skulle det kunna finnas bilder från tex SKK Ljungskile som vi var på  Valborgs helgen men då matten fortfarande inte lärt sig hur man överför bilder till sin nya dator så finns inga. Hon pratar på att hon ska sälja denna dator och köpa sig en annan som hon förstår sig på men det blir ju aldrig av så inga bilder fast vi var så snygga.

Tick gjorde debut i öppenklassen och fick ett exellent med en så fin kritik men behöver våxa till sig lite tyckte domaren och visst det stämmer. Han blev 2 år i januari och behöver stabilisera sin kropp med lite mer massa. Många som fick vg och g så matten var nöjd.

Milla fick även hon exellent med en fin kritik men enligt domaren fattas några cm på höjden och tja då Milla nu är 6 år så lär hon inte växa mer på höjden ;)

Vissa domare vill ha stora hundar andra vill ha små. Tick fick redan förra sommaren i sin kritik att han var av den större modellen och Milla att hon var perfekt i storleken. Vissa vill ha små, andra vill ha stora..

Senare i maj for vi på flattshow till Backamo och Ville startade på WT. Han gör inte det så ofta så de tränar inte så ofta eller ja det finns 100 ursäkter till varför det gick så dåligt men den största var nog att huisse var stressad då han skulle skjuta på en ruta och det var dåligt med funktionärer och allt skulle gå så fort så istället för att lugnt förbereda sig och Ville så blev det stress och press. Lärdom av det? Var aldrig funktionär när du ska starta din egen hund..

Söndagens utställning blev helt ok ,exellent på både Tick och Milla, den dagen var Tick för liten och lite annat som den domaren tyckte fattades men Milla var helt ok med en fin kritik...suck..så är det i utställningsvärlden ena dagen perfekt och andra dagen fattas något det gäller att välja domare... Annars rullar dagarna på här vi tränar lite apportering, matten muttrar om anlagsklass i viltspår men får inte tummen ur och anmäler, vi kollar in rådjuren på åkern...ja lite så...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar