lördag 31 december 2022

Hallå ja..

 

Ja nu var det ett tag sedan matten skrev något här men vi lever och har det bra. Har inte hänt mycket sedan sistens, hösten har varit lugn, vi tränar lite för att hålla oss igång, rusar runt i skogen och så.

 Ville var med husse på älgjakt men de fick ingen älg.. 

Ticken växer så sakta men det tar tid både för kropp och knopp säger matten. Vi var på utställning i december och Ticken var minst och klenast i klassen så matten muttrade om att han behöver mer tid.. 

Milla mår bra, börjar bli lite stel i kroppen och har ibland ont i fronten, det är frambenen om någon undrar, hon skadade sig lite där när hon var ung, någon.. Ville kanske sprang på henne i skogen ganska så ofta så hon är lite sliten. 

Det har varit lite mycket familjehändelser här under hösten så vi har inte varit ute på så mycket kuligheter, det har mest blivit hemma grejer, inte för att vi klagar, vi gillar hemma.. 

Nu är det nyår och det gillar vi inte för då smäller det jätte mycket och Milla blir extra rädd och mår jättedåligt, förra året åkte vi runt i bilen halva natten för där mår Milla som bäst få se hur de gör i år.. 

Gott Nytt År till er alla// MillaVilleTick...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar