fredag 5 juli 2019

King of the mud!

Nej det kan man inte tro om den här stiligt söta killen men han är grisarnasgrisjycke. Kungen över alla äckliga sumpdammar som finns. Jag borde här visa bilder på honom när han bökar i sumpleran men det finns inga man brukar hålla sig långt undan när han håller på för han delar frikostigt med sig, sveper den långa svansen utefter rena byxben när man ska snabb rasta de innan jobbet, ruskar sig så lerprickar dekorerar allt... Luktar ja han luktar... blä...

Just nu är alla små som stora dammar i vår skog tomma på vatten men sumpig lera det finns i mängd... Nej Ville letar inte harspår eller driver rådjur i sommarskogen. Nej han springer från sumphål till .... Inte bara i vår skog nej då, han gör det var han än är lös och ledig.. Han fullkomligt älskar sån terräng. 

Det är hans svaghet tycker jag men husse ser det mer som en styrka ( han rastar aldrig snabbt i rena jobbkläder ) Ville i arbete väjer aldrig för tuff teräng, han tar sig med ..hm.. glädje genom kärr och träsk, stark i kroppen och ja han tar sig fram överallt. 

Medan Milla fint trippar runt och säger nej tack!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar