lördag 29 december 2018

Hur blev det..


 Så var det dags att summera året som gått. 

Hur var planen?

Vad har vi gjort?


 Planen var att Ville skulle jobba vidare mot 1a i nkl och av det blev inget. Vi kom inte med på något prov alls i höstas.. 

Han har sin 2a och vi är nöjda med det,. När vi köpte Ville var det för att husse skulle ha en jaktkompis och eftersöks hund och det har han. Ville fungerar fint till det. I år har inte riktigt tiden funnits för jakten men de gånger de varit ute har det varit bra. Eftersök går han på regelbundet då han och husse blir ut ringda vid trafikskador.

 Flatt mästerskapet tog mycket tid och kraft detta år så allt annat har gått på sparlåga och när mästerskapet väl var avklarat så gick luften ur oss och ingen ork fanns kvar för hundaktiviteter. Ingen lust heller faktiskt. Villes start med matten är inget att skriva om ... Men vi har bokat camping till nästa års mästerskap, då ska vi bara starta och ha det trevligt, inget annat...Då ska husse starta Ville.

Milla har växt till sig och utvecklas fint. Vi har gått på kurs i rally-lydnad under hösten vilket fungerade fint. Vi har jobbat med att bygga självförtroende och stabilitet, hon är sen i sin utveckling men börjar nu komma sig mer och mer.


Planer inför 2019... 

Ja vad har vi för plan? 

Vi kommer att satsa mer på utställningarna med båda hundarna. En tur till Clubshowen i Umeå för att besöka Millas uppfödare, kanske en sväng inom Norge för deras mästerskaps helg på hemvägen. Planerna för året som kommer är ganska lösa än så länge faktiskt.

Men det roligaste ska nog bli detta!

 Om allt går som planerat så ska Ville bli pappa i vår. Valpar planeras hos Kennel Håll Fast. Ska bli så roligt, denna kull blir nog bra arbetshundar och hade jag haft mer tid så ... men det har jag inte så någon mer hund blir det inte nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar