måndag 19 augusti 2013

Hösten är kul, för då händer det saker här!

001 (425x640)
Våran husse har tagit jägarexamen så nu får vi vara med!!
På kvällarna sitter han och en kille till i vassen och smyger på fåglarna, vi får vara med för i fall de skjuter några som behöver plockas upp eller bara letad på, fast än så länge har de inte träffat någon men vi får söka av området efteråt för säkerhets skull!









009 (640x425)
Här ute ligger de och har det bra alla fåglar, där får man inte jaga, fågelskyddsområde är det! Men ibland är det några som letar sig vidare inåt land och då…..
036 (640x425)
Igår var vi på jaktprov, matte och Tishen skulle starta. Första gången sedan matten blev sjuk och fick ligga på sjukahuset så där många gånger och länge. Det var kul på provet men Tishen fick ett hjärnsläpp sa matte Blinkarnär han så fint simmat över sjön för att ta in vatten dirigeringen så ville han inte simma tillbaka, hmmm har hänt förr men nu var det en bit tillbaka landvägen över berg och så men hem kom han med fågeln i munnen, sen på vatten markeringarna strulade han till det totalt en fet nolla blev det men de fick fortsätta och gå hela provet och matten är nöjd, det han gjorde rätt gjorde han bra sa hon. Mera träning på olika vatten så…
048 (640x283)
Nu blir det mera träning och så är det utställning i Uddevalla på lördag!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar