måndag 26 augusti 2013

Det börjar bli som vanligt igen….

Ja nu börjar det bli ordning på det här hemma. Det skälls på bilar som åker sakta, låter konstigt eller har skramlande kärra bakom… Det skälls på grannen när han kommer med bilen men inte alls lika mycket som förr, vilket är ganska skönt. Tish och Noël är väldigt mycket lugnare, sover mycket och tar livet med ro… visst är det tomt utan Ellen men så är det.
I helgen var det vänster varv i Uddevalla, många hundar från Inspirations anmälda, vi skulle ha knytkalas och ha det trevligt.

524441_10151627539758651_1132947803_n
Två av Ellens söner placerade sig i en stor öppenklass, Ingo som 1a med ck och Lilleman som 3a men tyvärr utan ck, de är så fina pojkarna.
uddevalla 032 (640x425)
Tishen var lika snygg som vanligt Blinkar tycker både han och jag, denna gången räckte det nästa… 1a i jakt konkurrensen med ck och sedan 3a bästa hane med…. reserv cert… så typiskt men det var en fin veteran hane som tog certet vilket ger hopp om att det kan gå även när vi nästa år går upp i veteran klass Blinkar
Nu är det färdigt med utställningar för ett tag, snart dags för jaktprov igen och nu tränar vi för fullt mycket vatten med utmaningar och lite svårigheter. han är lite feg Tishen när det kommer till långa svåra vatten jobb, blir lite osäker och tvekar…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar