måndag 4 april 2011

Äventyr.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, det blir som det blir.
Fick åka akut med Tish till veterinären i lördags morse. Han var lite irriterad i ett öga i fredags och i lördags morse så var båda ögonen stängda och han hade mycket ont, inte kul alls. Så vi packade in oss i husses lastbil för han skulle hämta en grävmaskin i Göteborg, Tish var jätte duktig i bilen för trots att han nästan inte såg och aldrig åkt i lastbilen förut så var han helt lugn.
På ögat satt ett fröskal, såg ut som ett litet linfröskal, när veterinären bedövat och plockat bort det så blev Tish som förvandlad, från en hopkrupen lite darrig blind kille blev han åter skuttig och glad och jag blev 2200 kr fattigare! Men det var det värt, sen skuttade han glatt upp i hytten själv och sov som en liten gris på vägen hem.. skönt, men tänk vad ett litet fröskal kan ställa till.
För säkerhets skull så fick han vila från träning igår och det gillade han inte alls.
Hade tänkt ta upp fågel och få en ordentlig träning med vilt och skott men pga lördagens äventyr så glömde jag ta upp fågel, det tar lång tid att tina dem så… det får bli en annan gång. Vi var i Kville och tränade, en så fin skog med stora träd och grönmossa, ja en riktig skog!! Blev en bra träning kändes det som i alla fall..
2011_0403skog0030
Dimman ligger tät över oss nu, när luften blir varmare än vattnet i havet så ryker sjön och då blir det dimma, så har vi det nu men det är varmt och skönt!

1 kommentar:

  1. Ja, dimmigt är det..

    Ser ut som en mysig skog.. är liiiite bitter över att jag inte kom iväg.. denna gången heller, men nu kollar vi faktiskt efter en bil till... sådetså :)

    SvaraRadera