onsdag 13 oktober 2021

Länge sedan nu..







 Jo men nu var det ett tag sedan.

Mattens dator är paj, funkar bara ibland så då tyckte hon det var för meckigt sa hon. Varför hon inte bara skaffar en annan ? Ja det kan man ju undra men hon är sån , gillar inte nya teknikgrejor säger hon, vet inte hur de funkar osv.. men idag har hon sparkat igång den gamla bara så ni ska veta att vi finns kvar här å har det bra. Inte lätt att vara influenserhundar när hon inte sköter sitt jobb..

Men vi har det bra, sommaren var fin vi var på semester i husvagnen. Fick gå i koppel och vara turisthundar ett tag men sen for vi till Örebro och upp i Kilsbergen och då fick vi träna massor och det var bra.

Sen gick färden till Kristinehamn och flattmästerskapet. Ville startade och det gick fint, i år fick han poäng på alla stationer och jobbade sitt allra bästa. husse gjorde väl inte riktigt allt rätt och det var där poängen rök ja vad fasen sa Ville här jobbar jag och kämpar sen tappar hussen dummyn när jag lämnar av den..Men vi kommer igen nästa år och då ska även Tick vara klar för start.

De tränar på Tick och matten, ibland jublar hon och säger att han är sååå bra och ibland muttrar hon om hjärna som en höna och när ska han mogna... fast hon är ganska nöjd. Förra veckan var de på utställningsträning i ösregn och det var konstigt sa Tick.. så många hundar och jag fick inte hälsa på en enda bara springa runt runt ...

Milla mår bra hon är med på allt och håller ordning säger hon..

Ville har fullt upp med hussen och älgjakten nu, inte för att de hittar någon älg men de försöker...

Ja så har vi det här hos oss....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar