torsdag 12 mars 2020

Tick!!

 Tick heter han! Det tog ett tag att finna namnet till "Lillebror" att jag ville ha ett "T" namn visste jag. Men vad skulle det bli? Tjoffen, Tjalle.... ja det fanns lite att välja på men jag vill ha ett kort namn som ligger bra i munnen när man ska ropa, ett namn som passar även på en vuxen hund. Många väljer gullepluttiga namn för det passar en valp men de ska ju ha namnet även som vuxna så.. 

 Så Tick får det bli, även om husse fortfarande kallar honom för tjoffen ;) men så är det de får många smeknamn under åren. 

Han växer och har det bra. Sover, äter, kissar och bajsar för det mesta ute, någon pöl har det blivit när vi inte varit snabba nog.

 Han fungerar fint med Milla och Ville, de blir lite irriterade på honom ibland men han fattar snabbt när de morrar lite lågt. 

Det är lite som att ha en 2 åring i huset igen, en som just lärt sig gå och pillar på allt, stoppar allt i munnen och försvinner snabbt när man vänder ryggen till. Man får skydda honom från faror för han förstår inte själv att man te x kan ramla och skada sig. Så jag har fullt upp här och längtar lite tillbaka till jobbet... pust..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar