onsdag 25 mars 2020

Det går fort...










Ja här skulle man kunna tro att uppdateringarna skulle hagla... Valpledig, jo men då ska jag hinna massor... Öhh nej det gör man inte.
Första veckan var storm, regn och kyla, en valp som ännu inte var trygg här med oss utan ville ligga nära hela tiden. Tillbringade veckan i soffan med sovande valp, springa ut så fort han vaknar, kissa... in... ut... kisa.. suck.. De stora ska samtidigt ha sitt med motion och aktivering. Bur träning blev en bra lösning, Tick i sin lilla bur med en tugggis och sen snabbt ut och aktivera de stora på åkern. Det funkade fint, de stora fick sitt och Tick blev helt trygg i sin bur.
Han sov första två veckorna i en kartong bredvid min säng vilket fungerade fint han blev lugn och sov tryggt. Nu har han vuxit ur kartongen och sover i vår säng ( det gör alla våra om de vill) han är lugn och trygg i att när vi går upp och lägger oss ska man sova.
Han har vuxit massor och blivit stabil i kroppen, springer med både i skogen och på åkern, irriterar de andra när vi tränar men det fungerar fint att han är med och grejar runt i skogen när de andra jobbar vilket underlättar för oss.
 Ja allt fungerar fint här och Ticken växer och utvecklas som han ska, Milla är lektant och Ville ja han tar det med ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar