onsdag 15 januari 2020

Valparna är födda!

Ja så har Ville blivit pappa igen. Han har en kull tidigare som föddes i juni förra året men har nu alltså blivit pappa igen.


Natten mellan lördag och söndag föddes 9 st svarta valpar, 2 hanar och 7 tikar hos Kennel Torpedos. Ja de är svarta men har bruna anlag då Ville är brun..  

En hane kommer att flytta in här hos oss, ska bli så spännande. 

Valpar finns att tinga bara att höra av sig till Kicki på Torpedos. Det är väldigt kul att Ville blir använd i avel, han har så många goda egenskaper att föra vidare.

 Socialt är han stabilare än stabilast.. Alltid vänlig mot valpar och andra hundar. Muckar inte med någon utan studerar nyfiket, bråkar de så går han därifrån, ger de sig inte (typ unghanar) så svarar han men bara en gång, han är som Ferdinand, gillar lugn och ro.

 Man kan ha med honom var som, han bara gillar läget.

 I arbete är han stark, tar sig fram i all terräng och jobbar tills han finner. Spårar skadat vilt tills han finner eller blir stoppad, både vid jakt och ev trafikskador. Apporterar i alla lägen. 

Hemma är han min gosebjörn som gärna sover på min kudde ;) Ja han har allt jag vill ha hos en hund. En tydlig av / på knapp, aktiv i arbete och lugn i hemmet, gillar människor men är inte på på något sätt, hälsar vänligt men sen är det bra. Ja detta ska bli så kul, en ny hund att jobba med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar