onsdag 1 januari 2020

Summering och nya planer.

 Tänkte först inte skriva någon summering då vi inte gjort något speciellt men det har vi ju. Planen vr att åka till Clubshowen i Umeå och det gjorde vi. Ville fick ett excellent och blev placerad i jaktklassen men jag minns inte vilken placering.. Milla fick ett vg för hon var för tjock tyckte domaren...

 Från Umeå åkte vi tvärs över Sverige mot Åre  och sedan vidare till Trondheim. Där var vi turisthundar i några dagar, trevligt var det... Varmt och skönt men iskallt i vattnet, inte ens Ville kunde bada mer än någon minut. Matten försökte bada men kom upp snabbt och skrek något om isbitar...

 Innan vi for till Åre stannade vi i Östersund och hälsade på Millas bror Enzo.

 Från Trondheim åkte vi neråt i Norge mot Kongsvinger där det var årets Pinse arrangemang, tre dagar med utställning och sedan WT. Milla fick excellent i dagarna tre och Ville 3x vg.... suck. WT på måndagen för Ville men han fungerade inte alls, bara knallade så där bröt vi och for hem.

 I juni föddes Villes valpar hos Kennel Håll Fast, 5st blev det 4 bruna och en svart.


Och så blev det augusti och flattmästerskap. Och ja lite semester först i Varberg med bad och sån´t. Flattmästerskapet gick faktiskt bra men med en sur 0 a på en ruta så ingen placering att skryta med. 


 När mästerskapet var slut for vi vidare till Öland och där fick vi bada och turista och så.... Sen blev det höst och Milla fick åka med hussematten till Frankrike och det tyckte hon var kul... Ville fick vara hemma och bo hos Thea på Kennel Torpedos och de hade kul för om ca 8 dagar så ska han bli pappa igen och då ska vi få en lillebror/son ... Ja det var 2019 det. Ett kul år utan några större resultat men kul hade vi.

Nya planer då?

Ja planen är att en valp efter Ville ska flytta in i Mars. Vi kommer att åka på fler utställningar... Kanske ;) Tja egentligen finns inga större planer för 2020. Camping är bokad för årets flattmästerskap så dit är planen att vi ska fara men annars blir det som det blir..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar