onsdag 12 juni 2019

Semester sa dom...

Ja vi har alltså varit på semester. Typ 300 mil i bilen, urk och blä säger Ville som inte gillar att åka bil. Vi har alltså åkt bil och bott i husvagnen vilket är helt ok, ja husvagnen då.
Vi åkte genom nästan hela Sverige till Umeå där Millas uppfödare bor och där var det utställning, Clubshow var det, kallt var det sa matten, blåste och regnade gjorde det och domaren var usel sa Milla men helt ok tyckte Ville som kom på 3e plats men utan ck av 12. Milla hade enligt domaren en alldeles för kort hals och bar för mycket vikt på sina axlar?! Alltså kort hals och feta axlar!! Skit heller sa Milla.

Stannade några dagar i Umeå, Milla drog en repa i skogen med syrran Pippi de var på kalas för Millas uppfödartant och sen drog vi vidare mot andra sidan av Sverige. Stannade till i Östersund där Millas bror Enzo bor.



Stilig kille sa matten , helt ok tyckte Milla, bäst var att få springa som bara den efter ett tag i bilen. Sen for vi igen. Till Åre sa matten men där missade de den enda camping som fanns så vi hamnade i Duved men vad gör väl det? Kallt regn och allmänt trist. Inget springa där inte, inte ens en vandring för matte hade ont i knät och hussen i ishiasen, klen familj vi har, gå i koppel och turista i regn...Sen packade vi ihop och for mot gränsen, vi skulle alltså över till Norge, kan säga det blev några mil i bil. Vi åkte mot Trondheim mer om det en annan dag för nu ska vi ut i vår skog med matten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar