onsdag 22 maj 2019

Lite annorlunda aktiviteter.

 Jipie, i söndags packade de ryggsäcken och tog på, ut och ha kul i skogen kläder. Nu blir det kul, vi åkte vägen som går ut till Ramsvik och där kan vara ok men oftast får vi gå i koppel och jo då.. här blev ingen träning som vi tycker träning ska vara nej då det blev som matten brukar säga nyttig träning, socialträning. Ok vi är väl sociala?! 

Men vad då, gå i koppel, inte hälsa på alla, inte busa med alla de andra konstiga hundraser som var med "familjehundar" såna som kan uppföra sig sa matten.. 

Suck vaddå... Åker man ut med ryggsäck så ska man väl träna? Eller det ska väl i alla fall hända något!? Nej då, de tittade på fåglar i kikare och då ska man sitta stilla, de tittade på blommor! Blommor, ska det vara något när havet glittrar blått och gässen sträcker över, ingen bössa inget att hämta, bara sitta stilla och uppföra sig.

 Sen kom kossorna brölandes och det vet alla som följer oss här att matten har koskräck ;) Så nu höll vi oss i utkanten, ja det gjorde vi i alla fall för det blir liten väl intensivt tyckte matten. Barn som kastade boll, grill med hamburgare, småhundar i långkoppel .. men det var enligt henne nyttig träning.

 Bortkastad tid om ni frågar oss...

 I måndags kväll var vi iväg på ringträning, även det nyttig träning enligt matten men suck sa vi. Gå i koppel, inte hälsa på någon, springa runt i ringen, stå snyggt, svänga i en piruett, där fick mattehusse problem ;) vi kan svänga hur som men inte dom, se på konen vart de ska osv... Ville var tjock sa damen som bestämde men Milla var helt perfekt och mycket snygg sa damen och matte hon höll med... Ville och husse muttrade men nu bantas han, för nästa vecka ska vi på utställning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar