fredag 2 juni 2017

Vi har varit på läger!

I helgen som var, var vi på läger, på flatläger. 

Matten hade anmält Milla till kursen för de som är på väg mot start i nkl men kom inte med vilket väl var tur, för Milla är inte på väg någonstans just nu. Hon gillar inte skott, eller att apportera, eller att simma... De kom med på kursen för dummies, de som är helt nybörjare alltså.. Tur det.. Första dagen började med att gå fot i koppel i lugn och ro, så vi gick och gick och gick, inget massa godis, inga leksaker, bara gågågå i lugn och ro. Sen vilade vi och pratade och pratade och... sen small det utav bara hvete. 

Vi var i kanten av en skjutbana visade det sig, nere i sandgropen small ett knallskott och Milla fick panik. Som tur var kom Ville och husse så Milla fick krypa in under husses ben och vila vid Villes sida. Tog tid att koppla bort skottet men det gick, hon till och med jobbade efter ett tag. Sen fortsatte det att smälla hela helgen, var det inte på skjutbanan så var det hos de andra grupperna och på söndagen kunde Milla koppla bort det helt och jobba fint! Matten var ganska så sliten och trött ... 

Vi gick igenom och tränade på allt , fotgående, stadga, markeringar, dirrigeringar, vatten arbete, närsöks signal och närsök utan signal och sök, ja allt hanns med under dessa dagar och Milla jobbade på fint trots att skotten small och hon ibland tyckte det var jobbigt.

 Vi hade en otroligt pedagogisk och duktig instruktör som på ett enkelt och trevligt sätt lotsade oss genom alla övningar! En bra helg var det.

 Nu packar de husvagnen igen, vi har blivit klippta, badade och haft täcket på, så antagligen är det utställning på G, det viskas något om Pingsten i Norge. Brukar vara trevligt....

ps. Milla kan nu både apportera och simma ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar