måndag 14 juli 2014

Vänstervarv!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Livet går vidare här hos oss, det är tomt utan Noël. Efter frukost går Tishen en runda i huset och sedan ut och lägger sig på trappan..Ingen att tvätta öronen med, ingen som ligger bredvid och bara är längre, han suckar lite och lägger huvudet på tassarna..

Vänstervarv och badbilder? hur fungerar det då?

Förra veckan när vi alla var lite ledsna och trötta sa matten att vi struntar i Tvååkers utställningen, vill inte ,orkar inte.. men så ändrade de sig. Vi behöver komma hemifrån och hitta på något annat, hon kommer inte tillbaka bara för att vi går här hemma och sörjer och anmälan var gjord för länge sedan, camping var bokad och vädret var fint, bara Tishens päls som fattades men vad gör det, vi åker dit och har kul, träffar vänner och tjötar lite..

Så vi åkte, det var varmt, otroligt varmt, termometern visade +38 när vi fått husvagnen på plats, då bestämde vi oss för att ha det just så som vi sagt, bara kul och skönt, så vi for till stranden. Så skönt i vattnet och Tishen bara njöt, långgrunt och inga stenar..

Värmen och vinden torkade pälsen snabbt och matten bara borstade ut lockarna lite..

Och det gick bra, 2 bästa hane med ett reservcert i en ganska stor och fin hanklass, Bim-veteran också.  Efter utställningen blev det en tur till havet igen, lika varmt denna dag och vi behövde alla svalka av oss, så skönt att simma av sig utställnings svetten sa matte Blinkar

På kvällen blev det skogsröj tillsammans med resten av kennelgänget!

tvååker 017 (425x640)

Hussar och mattar firade dagens alla framgångar, det gick bra för oss alla idag!

På söndagen var matten trött men vi sprang igen. Lika snygg var Tishen och blev denna dag sist utplockad i bästa hane, 5a då.. och fick åter med ett reservcert hem, Bim-veteran slagen av samma fina tik som dagen innan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tvååker 001 (425x640)

Så.. det går att snygga sig trots bad och utan fön eller tröja, är man snygg rakt igenom så ser domaren det även om en lock ligger lite fel här och där Ler

Det är tomt och trist här utan Noël men det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar