fredag 12 oktober 2012

Hej!

IMGP6300 (425x640)
Idag får Ellens dotter, Ella vara dagens bild.
En tik som är väldigt lik Ellen till sättet och storleken, en liten tik med mycket fart alltså Blinkar
Här skiner solen hela dagarna och nästan alla promenader blir i koppel på vägen för i skogen jagar de älg, kanske man vet aldrig riktigt. Ibland får vi en sväng lösa ner i vår lilla skog, för där finns inga jägare alls…tror vi.
Matten har nu slutat skriva i sin blogg så de som vill veta vad hon pysslar med får än så länge kika här, kanske vi låter henne få några rader ibland. Hon tror inte att det blir någon ny för henne men man vet aldrig, kanske en med mest bilder, det kan det bli mumlar hon med huvudet i sopskåpet. Hon rensar och städar där, när hon funderar över något så brukar hon rensa och städa, då går vi ut!! Men sopskåpet är lite kul för ibland så ligger det smaskiga äppelskrottar som vi kan sno. Ellen snodde mattens äpplen en dag, hon hade plockat in jätte många och lagt på bänken men Ellen nådde när hon stod på bakbenen men vi andra fick inga, flera stycken hade hon tagit och smaskat i sig innan ett rullade ner på golvet och matten upptäckte vad hon gjorde.
Vi gillar äpplen!
Vi ska få akupunktur i helgen, ja Ellen redan i kväll, inte för att vi vet vad det är men det låter lite spännande. Vi ska vara testobjekt säger matten, några som ska ta examen och visa på oss. Om vi kan vara stilla och uppföra oss förstås, det får vi se hur det blir med den saken.
Vi återkommer med rapport!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar