söndag 8 april 2012

Lera å klet..

IMGP4019 (640x532)
Idag har vi varit i Färgelanda för träning. Vilken bra dag det blev och inte ett enda kort, för kameran är fortfarande på lagning.
Vi har tur som har Arne att träna hos, stora fina marker med både åker, hagar, skog och vatten på samma ställe. Vatten med öar som är som gjorda för långa vatten dirigeringar. Solen sken så jag är helt röd i ansiktet nu….
Vi gjorde tre stationer, markering, linjetag och sök, vi hade skytt och kastare, så det blev som ett workingtest. En och en gick vi med skytten före och andra hundar i publiken, störning, störning, när man körde söket, började nästa med markeringar så vi hade skott och arbetande hundar som störning där också. Blev så bra. Efter fika och korvgrillning tog vi oss an vattnet, första gången för i år, det gick väldigt bra, Tish tog långa vatten dirigeringar från långt avstånd på land mot vattnet, över och upp på en ö, gick väldigt bra. Ellen fick samma och det gick också bra. Noël fick arbeta på land med mig eftersom hennes matte jobbade idag, hon hade svårt med skytten och blev väldigt tänd när skotten gick men det gick hyfsat!
Men som sagt det var lerigt…. så nu är Tishen nybadad, Ellen badade igår för då hittade hon något smaskigt att rulla sig i skogen Blinkar
Nu vilar vi skönt ett tag!
Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar