måndag 11 januari 2021

Tiden den går...

 







Liten blir stor och idag fyller Lillebror Tick 1 år.

Ett år har gått sedan de föddes och i 10 månader har han bott hos oss. Pappa Ville tyckte väl i början att den här lille var helt onödig men tant Milla blev alldeles till sig, de fann varandra direkt, något vi nog aldrig trott. Milla är inte så förtjust i andra hundar och absolut inte valpar men Tick han blev hennes..

Ja han är en härlig hund den här killen, han är rolig, sitter alltid på stolar, vill ligga högt så han ser, han bär runt på alla filtar och kuddar han kan hitta, har jag en filt på mig så drar han genast av den och bär runt med öronen pekandes rakt ut som Toker. Han hoppar som en känguru rakt upp och knockar alla i ren glädje, han hoppar över staket också för gränser är inte för honom, alltid lika glad med ögon som lyser.

Han spårar så bra men hör alla ljud och , ja han hoppar högt vid ljud i skogen (om inte pappa och Milla är med för då är han cool) , han apporterar bra men hjärnan orkar inte koncentrera sig så länge så kör korta pass. Han har absolut ingen som helst impulskontroll utan drar iväg när han ser något spännande.. ja han är en typisk ungflatt som mognar sent.

Så grattis på födelsedagen Torpedos California Blue, Tick!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med årsdagen Tick! Håper alt står bra til med dere alle sammen.

    SvaraRadera