onsdag 13 maj 2020

En vanlig morgon här hos oss...

 En vanlig morgon just nu så vaknar vi vid 6 tiden. Har en stunds morgon prat med matten i sängen så hon vaknar till ordentligt. Ja ibland vaknar hussen för matten vill sova men oftast är det hon som är vaken. Sen går vi ner och matten bär Tick för han vågar inte gå i trappan. Matten stönar och stånkar för Tick är ganska stor och tung nu men han vägrar gå i trappan. Sen släpper hon ut oss i trädgården muttrandes om kaffe. Inget händer här innan matten fått kaffe... Sen när hon är som folk då går vi ut igen, antingen på åkern eller till skogen. Vi får rusa av oss lite och kolla nattens skörd av olika bajs.. Sen vilar vi en stund innan vi får frukost och matten dricker mer kaffe...Detta är en morgon nu i coronatider, det är lite annorlunda.

 När det var som vanligt( Innan corona) ringde mattens klocka " innan fan var lös" som hon sa. På med pannlampa och ut på promenad. Om vi var vakna och ville gå ut var det ingen som frågade...

 Corona är bra för oss hundar för matten och hussen är hemma mer, minsta host eller snor så måste de vara hemma, nu är de friska igen och matten jobbar på sitt jobb och hussen hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar