tisdag 3 december 2019

Det var på tiden..

 Hon har äntligen kommit sig för med att byta bild i headern. Milla är faktiskt vuxen nu, fyller 4 i april nästa år och på den gamla bilden var hon valp så det var på tiden.

 Som ni ser har vi snö och sol. Matten jublar över solen trots att hon hostar och gnäller lite ibland, något med ögoninflammation men vad bryr vi oss betyder det att hon är hemma hos oss så är vi nöjda. Hon är i alla fall inte sämre än att vi kan komma oss ut på åkern med en boll eller två så vi får springa ordentligt och solen ja matten gillar solen något med grånovember som hon muttrar över men att den äntligen är över.

Jo vi var på utställning i helgen men det är egentligen inget att visa bilder eller skriva mycket om. Ville var lös i fronten framifrån och vad gör väl det sa Ville?? Inget som stör mig. Milla var ur kondition, läs tjock... Skit sa Milla.. vem bryr sig... det är vinter och kallt då ska man vara lite extra allt... Matten muttrar lite om mer motion men ont i knäna och dåligt med tid när det är ljust, jaja....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar