onsdag 13 februari 2019

Matten är nöjd nu.

 Två veckor med vinter... japp, helt perfekt säger matten nu när all snö och is är borta igen.Slut på jla halka och snö, matten jublar men mumlar samtidigt något om att det kan komma mer, det kan det men vi närmar oss våren nu.

 igår när hon kom från jobbet tog hon fram dummy väskan och vi fick ett stort sök på åkern, i förrgår fick vi markeringar på kvällen... hon snackar om ljuset, det underbara ljuset som gör att man kan träna efter jobbet och jo vi gillar det, vi är nöjda. 

I lördags la hon spår till oss båda, bara för att den jla snön äntligen är borta sa hon och ja vi är nöjda. Sen gnällde hon lite över sitt onda knä och att det var lättare att lägga spår än att sedan gå det . Jo vi går lite fortare och kanske en annan väg än vad hon gör och berg är hala för mattar men inte för oss men det gick fint tycker vi... 

Vi är nöjda för att isen är borta på favorit dammarna så vi kan bada i skogen, vi är nöjda för att favorit ställena i skogen tinat så vi kan äta jord och rötter, matten är mindre glad när någon av oss spyr upp detta i hallen men det är smällar hon får ta när våren snart är här!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar