fredag 17 augusti 2018

Flatmästerskap!

Jo men här borde ju finnas en fin bild av Ville när han vinner.... eller i alla fall en där han gör något och inte en bild från Sälen resan men från mästerskapet finns inte en bild.

 Var vi inte med? 

Var vi inte där?

 Jo då, vi var både där och Ville var med och startade men matten tog inte ett enda kort. Vi var där från onsdag till måndag, många dagar där vi fick bada och vila i husvagnen eller bilen, vi fick promenader och titta på hundar... Matte/husse for runt och fixade, ja husse såg vi nästan inte alls dessa dagar, han for runt på cykeln och fixade. Matte haltade runt och fixade hon också, samtidigt som hon sa fula ord om ont i knät... Matte och Ville startade på lördagen och Ville är Ville så han tyckte att det var kul men att matten var tjatig, "inte kissa här, inte lukta där, skärp dig för %&#¤....." Ja de hade poäng på 3 stationer och matten var irriterad.... Jla WT ska man inte starta på muttrade hon, så jla petigt....

Nej de vann inte men matten sa " en gång och aldrig mer" jätte många gånger och husse.. ja han snarkade mest de gånger vi träffade honom, sen åkte vi hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar