torsdag 4 augusti 2016

Milla är med...

 Vart vi än åker (nästan) så är Milla med, ibland ensam , ibland tillsammans med killarna. Jag försöker ta ut henne vart vi kommer och miljöträna så mycket det bara går, hon går på bryggor, olika underlag som gallertrappor, stenbrott, i stan, i de affärer som tillåter hundar , på restaurang (uteserveringar då) och annat. 

 Då vi bor på landet, är det viktigt för just valpen att få möta olika miljöer och människor så ofta det bara går. Milla är cool, hon åker lastmaskin med husse, hon hälsar på människor, små och stora med ett ovanligt lugn (för att vara valp), hon accepterar och kopplar snabbt av var vi än är. 

 Hon tycker dock det är jobbigt när hon är med på träningar, många hundar som är taggade, förare som tappar tålamodet och höjer rösten, skott och annan röra, det gillar hon inte. Ja hon är inte skotträdd på något sätt men hela situationen blir jobbig för henne, hon gillar lugn och ro på något sätt...

Döda fåglar är inte så intressanta än... hon undersöker och så men lugnt och fint, utan någon rädsla, vi tar det väldigt lugnt och hon får undersöka i sin egen takt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar