söndag 3 juli 2016

Det rullar på...

 Ja dagarna de går och Milla äter, sover, busar och växer.Känner det när jag ska bära henne nerför trappan  för natt kissen, hon är mycket tyngre nu.

 Hon bär runt på våra skor, tuggar lite på dom då och då. Vi får stänga in dom nu igen. Det gjorde vi alltid på den tiden när Ellen levde, hon åt allt under sina tre första år och bar alltid ut skorna i trädgården.. Lagom kul när man skulle till jobbet och såg sin ena sko ligga ute i ösregnet...

 Hon sover lugnt på nätterna, ibland i vår säng, ibland på någon av hunddynorna eller så bara raklång på golvet. Vaknar oftast en gång för en snabb kiss men sover sen vidare tills jag går upp.

 Gillar att busa runt i skogen, över under, in med huvudet i alla hål och under stenar. Gillar inte speciellt att gå i koppel på vägen. funkar bra att åka bil, hon har fortfarande sin bur i baksätet. Jag tycker hon är lite för liten för att ligga hos killarna där bak.

 De dagar jag jobbat några timmar har de varit hemma, ensamma en stund och sen har någon varit hemma hos dom. I fredags var de med husse på jobbet och Milla åkte lastmaskin för första gången, funkade fint... Ja som sagt, det rullar på.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar