torsdag 7 januari 2016

Nu får de snart vara lediga färdigt!

 Nu har de varit lediga länge husse/matte, ja husse jobbar ibland men matten ha varit hemma länge nu tycker vi. Ingen vila för oss inte, Ville har jagat med husse flera dagar, många fina rådjur som Ville stött upp men de springer för fort eller i fel vinkel eller.. ja inget skjutet, några harar som inte heller var läge för men Ville jobbar på. Några trafik eftersök har det också blivit..

 Tishen har också varit med på två turer men börjar bli lite stel i benen för de längre dagarna, kylan är inte heller så bra för honom men han jobbar på fint..

Ville är just det som husse ville ha, en fin jakthund, tyst och alltid med, alltid på men under kontroll... Att han är snygg är bara bonus ;)

 När vi inte jagar så går vi på tur, "ut på tur aldrig sur" säger matten.. men det är inte hon som måste ha koppel på sig, naturreservat.. fjant, här finns inga djur att jaga så vi kunde gott få sprungit lite men nej då, koppel på..

Och när hussen jobbar, passar matte på att träna, speciellt med Villen, han behöver lyda också säger hon...

Så nu behöver vi vila lite, tur matten börjar jobba i morgon. En dag att vila i alla fall för på lördag sägs det att vi ska ha träning här hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar