söndag 6 september 2015

Det går lite tid mellan inläggen..

semester 15 022 (425x640)semester 15 018 (425x640)

semester 15 021 (425x640)semester 15 020 (425x640)

Man skulle nästan kunna tro att vi inget gör här hos oss. men det vore helt fel, för här händer saker hela tiden men mest med den lille brune. Tishen har varit lite krasslig i sommar och mest fått vila sig, stel i benen och allmänt hängig har han varit men nu är det full fart igen. Veterinären konstaterade nämligen att han hade en tand som var dålig och när vi fick tatt bort den så blev han som en ny hund. Den lilla tanden har varit skadad ett tag och vet har kollat den med jämna mellanrum men inte sett någon påverkan men tydligen hade han ont av den. När vi ändå sövde honom tog vi bort en liten knöl som satt illa till i ljumsken, det blev förstås infektion i det såret…. men nu är allt läkt och fint och han är pigg igen.

Men på semesterträningen i Kilsbergen fick bara den lille jobba, Tishen tyckte det var helt hemskt att sitta och se på. skott och vilt och fina skogssjöar, allt han gillar bäst och bara lillebror som fick jobba.. Ville börjar ta sig fint, han är mjuk och fin med viltet, sitter väl lite väl lätt i skott och kast, behövs tränas mycket på men han jobbar tyst och effektivt, långt ut och ger sig inte.

012 (640x638)

Några utställningar har vi hunnit med och Ville har fått sitt första ck, han har långt kvar innan han är färdig växt men kommer sig fint tycker vi.

Nu tränar vi på inför höstens aktiviteter, det blir ett WT , en viltspårstävling och kanske något annat också Blinkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar