onsdag 3 juni 2015

Att ha en liten brun!

001 (425x640)

Att ha en liten brun innebär att alltid ligga steget före. Alltid plocka undan allt hur litet den än är. Att alltid sätta gallret för skorna och köksdörren och då menar jag alltid.

För allt ska undersökas in i minsta detalj, inte av förstörelselusta eller under stimulering, nej då, det är av ren nyfikenhet. Ligger där något som inte legat där förut så ska det kollas. Är det av ätbar karaktär så slinker det ner, ser man inte upp på bänken så hoppar man upp, står där en stol ska man provsitta den. Staket är till för att kikas över, når man inte så ställer man sig på bakbenen. Har matte grävt i rabatterna, så ska han gräva efter för att se vad jag fann så intressant..

Det innebär också att man aldrig, aldrig är ensam någonstans, han finns där nära för att se vad man gör, försöka klä på sig på morgonen så han man en brun i ena byxbenet, det fattas oftast en strumpa osv.. Stänger man dörren sitter han i trappan och väntar helt oförstående, varför fick inte jag vara med? Sitter utanför toa dörren men hör honom fnysa i dörrspringan ja man nästan hör honom fundera, vad gör du?

Han är helt orädd i alla situationer så man måste vara med så han inte skadar sig… Men han sover också nästan alltid med nosen i mitt öra, huvudet på kudden nära nära.

092 (531x800)

Ja han är härlig vår bruna kille, alltid med på allt och gör så gott han kan, älskar allt och alla vilket de vill eller inte Blinkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar