lördag 1 februari 2014

Vänstervarvat!

006 (800x531)
Nej då, vi har inte varit på utställning där det är sommar och varmt, bilden är från i somras när vi var i Lillehammer…
Här hos oss är fortfarande snöigt och kallt men matten hade ingen kamera med när vi var i Kumla förra söndagen, hon tycker det finns tillräckligt med bilder på Tish i ringen och orkade inte släpa med kameran.
Kanske det hade varit kul med bilder i alla fall, eftersom Tishen denna gång såg ut som en unghund i jämförelse med de andra som var med, eller som lillamatten sa, “han såg ut som en valp bredvid de andra”, ja han var helt klart minst i ringen, ändå är han 62 hög och enligt standarden ideal hög…
Vi fick ett exellent men sedan var det tack å hej… en bra kritik där det stod att han var lite liten och hade för dagen dålig päls och det stämde bra.
Noël skulle också ställas denna gång men kylan och anspänningen bland alla hundar gjorde att hon påfrestade benet där den gamla muskelskadan är, så mycket att hon haltade lite. Vi beslöt då att stryka henne, hon får vänta till sommaren och värmen …. En trevlig helg hade vi i alla fall! Noël var så glad att träffa sin egen lillamatte och få bo med henne en hel helg och Tishen njöt av att slippa henne och i stället få bo på hotell med mattehusse!

1 kommentar: