söndag 14 juli 2013

Här kan man undra…

083 (640x283)
Ja man kan verkligen undra om vi inte gör något alls så illa lite som matten skriver här.
Vi gör massor men inte hela tiden, vi tränar apportering då och då med vänner och bekanta. No¨el och Ellen löper så Tishen har det jobbigt.
048 (640x425)
Tishen har varit i Sunne och snyggat sig, vann jaktklassen..inte så svårt när det bara var han Blinkar men med ck och en fin kritik, lite kort i korset men inget nytt, i bästa hane hade han inget att hämta då han såg ut som en dvärgflatt i konkurrensen…
Tvååker 019 (640x425) 
I torsdags for vi till Tvååker med husvagnen för att snygga oss i dagarna två, ja bara Tishen då eftersom tjejerna fortfarande löper och matten orkar inte ha med dom då, till Tishens stora sorg, han vill inte åka från sina damer när de luktar så gott..
På fredagen var det internationell utställning med en Irländsk domare, Tish vann jaktklassen med ck och var med i bästa hane till sista utplockningen så femma var han ..
Tvååker 119 (640x425)
På lördagen var det nationell utst med en domare från Australien, då blev vi 2a i klassen men utan ck och det var det…tur kanske för matten var redigt trött men hon visade en Ellen son också sen tog hon slut och vi fick vila i husvagnen, skönt sa Tish!
Tvååker 141 (640x425)
Här är Ellens pojkar, Tobbis som är ur första kullen och Lilleman som är ur den andra båda fick ck och placerades i ökk båda dagarna.
Matten ser rätt så divig ut med solglasögon, ingen annan som hade i ringen Blinkarmen så hade nog ingen annan opererat sina ögon och får ont av solen!!
Nu vilar vi ett tag innan det är dags för Tishen att fara till Norge och snygga sig igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar