måndag 26 november 2012

Snygging!

IMGP4979 (425x640)
I helgen var det så dags för Frk/västras årliga adventsutställning, denna gång i Tvååker. Vi hade tänkt göra en långhelg med husvagnen så vi anmälde både Tish och Ellen. Skulle bli så roligt att träffa alla igen och prata av sig lite Blinkar Men som det är med livet så blir det inte alltid som man tänkt sig.
Hussen har varit redigt förkyld hela veckan och vaknade på fredags morgonen med ryggskott, fast matten tog honom till sin veterinär det stället som kallas för vårdcentralen så kunde de inte laga honom, han bara låg där och stönade..
Så inte kunde vi åka på någon utställning med en husse som varken kunde stå eller gå..
Så snälla Lars tog med sig snygging Tish och Ellen fick vara hemma..
Han vann jaktklassen och blev Bim jaktmeriterad. Dessutom slog han till med en 4e bästa hane placering. Oj så mycket fina och användbara priser de hade med sig hem. Matten fick en ny ryggsäck som hon behövde för hennes andra har lillahussen tagit till sina skolsaker Blinkar en snygg väst fick hon också! som om hon behöver flera såna men hon blev glad i alla fall…
Nu är det måndag med storm och regn här hos oss, hussen har fortfarande ont i ryggen men matten är pigg och tar hand om oss!

2 kommentarer:

  1. Duktiga och fina hundar ni har i er familj :o))
    Jo Helena....Jag blev glad när jag såg att du kört igång den andra bloggen igen. Som du säger, så är det nog många som behöver en blogg som din att läsa ibland. Du skriver verkligen bra dessutom. Fortsätt med det !!
    Men....Jag hittar ingenstans där det går att kommentera!! Har du tagit bort det?

    Ha det så gott nu och hoppas att Husse har kryat på sig.

    Kram Åsa. (Som har en trasslande blogg just nu)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag stängde kommenteringen ett tag, ska öppna den igen. Tråkigt med bloggstrul..
      Helena.

      Radera