torsdag 30 juni 2011

Tishen sjunger.

Lite dåligt med uppdateringar här men det händer inte så mycket just nu.

Tikarna är i höglöp och Tishen sjunger sina vackra sånger för dem. Han tycker det är vackert.. men det gör inte jag.

Det är mest ett evigt bytande på platser, tjerna i hundgården, Tishen i hundgården..osv.. men jag är otroligt tacksam för att jag har gården att ha dom i.

Minns så väl hur det var innan med ett evigt skrikande… STÄNG DÖRREN! och är dörren stängd? var är hundarna?.. ja värst var det när barnen var små, för dom kom inte ihåg att stänga..

Varför har vi då både tikar och en hane, varför inte bara tikar eller hanar? Ja det har bara blivit så Blinkarjag har faktiskt alltid haft en blandning och visst är det jobbigt men bara när de löper, annars är det inga problem. Folk frågar ibland vilket som är bäst att ha, hane eller tik? Den frågan får olika svar vaje gång och just nu så skulle jag nog helst ha bara hanar för tikarna är jobbiga i höglöpet, de försöker nämligen ta sig in till Tish, flirta med honom genom staketet och är helt skamlösa… och när inte det går, då parar dom varandra, helt öppet på gräsmattan till de förbipasserandes stora förvåning, många som tutar nu och grannen sa en dag, att nu har ni snart valpar.. för han trodde det var Tishen som var på men nej då sa jag det blir inget där inte..suck! Jo det är enklare med hanar, det är det!

Från det ena till det andra!

Träning på söndagkväll se gästboken för information.

önskar er en fin dag, Helena som nu ska gå till skogen med först tikarna sen Tish man får motion i alla fall Blinkar

2 kommentarer:

  1. thihi! inte lätt med löptikar...men gisses va fina valpar de blir!
    önskar dig en skön sommar!om han nu inte skaver sönder dina öron..:)

    kram wivi

    SvaraRadera
  2. Här ska inte bli några valpar nu, säger matten :( Ellen är färdig med bebisar och Noël ska paras nästa höst men inte med halvbror Tish! Nu är höglöpet över och lugnet har sänkt sig!

    SvaraRadera