lördag 31 december 2011

Nyår!

IMGP3943
Önskar er alla ett riktigt gott slut på detta året och ett Gott Nytt År!
IMGP3960 (640x425)
IMGP3973 (640x425)
Vi har tränat, äntligen…En sån fin dag vi haft, solsken och några minusgrader, ingen snö bara lite frost. Så vi packade in oss i bilen och for till Ramsvik för att träna och fika. Väldigt många mer än vi hade tänkt samma sak, ja kanske inte träna hund men fika och vandra, massor med bilar och folk var det. Men vi fick en fin dag!
Ha nu en härlig kväll!!

torsdag 8 december 2011

Länge sedan nu!

Ja det var ett tag sedan det skrevs något här på sidan.

Det lunkar på, Tishen är fortfarande i vila efter den muskelskada han fick. Korta koppel promenader ofta är den motion han får, vilket enligt honom själv är helt värdelöst. Har testat att träna lite lydnad för att göra något i alla fall men han blir så uppspelt att det slutar med att han blir stel och haltar. Funderar på att börjar spåra med honom för att aktivera, då är han ju kopplad till sele och lina så han inte far iväg och skuttar rut, han är en väldigt skuttig hund.. Blinkar

Ellen och Noël får aktiveringssök med bollen i skogen, tränar även konditionen bra, jag använder bollkastaren och lurar dom lite så dom får söka rejält. Ja det är ungefär vad som händer här.

Helena.