torsdag 16 juli 2015

Var ska jag börja….?

viltspår 14.7 022 (425x640)Bäst att börja med det sista.

I tisdags spårade Ville och husse till sig sin första 1a i ökl viltspår. Han tog anlaget i Mars men har fått vila och växa till sig lite innan de gick över i öppenklassen, spåret gick bra trots både älg och rådjur som rörde sig runt dom.

I fredags ställde vi i Tvååker och Ville fick ett excellent och blev 4a i jkk, en hyfsad kritik men domaren tyckte han hade lite för stora öron! Jaja dessa domare, han ställdes även på lördagen fick då ett Vg men med en superfin kritik, så vi är nöjda. Tishen var med som pensionärs hund vilket han tyckte var konstigt men helt ok, han har varit lite hängig den senaste veckan så vi ska till veterinären idag för en koll…

Annars lunkar det på som vanligt här, blir mycket simträning för båda killarna, Ville för muskelbyggnad och Tishen för det är skonsamt för hans gamla ben.

Vi apporterings tränar varje vecka med Kennelgänget och det går fint framåt för Ville, Tishen är med och jobbar, inte som han brukar utan mer för att han tycker det är kul och jag vill hålla igång honom.

Helena.