lördag 15 mars 2014

Grattis!

024 (640x425)
023 (640x425)
kärnsjön 029 (640x425)
046 (640x425)
012 (425x640)
Ett stort GRATTIS, till världens bästa TISH, som idag fyller 8år!!!

måndag 3 mars 2014

Lurad!!!

Nu trodde hon att hon var smart va!!
Lura oss( läs Tish) på detta viset.
Här har hon en sån där sovmorgon som hon kallar det matten, en sån där dag när hon aldrig vaknar och släpper ut oss för morgon kiss, tur vi har hussen som går upp tidigt så vi spricker inte men i alla fall… När hon sen vaknar så går hon bara upp för att hämta kaffe och datorn… sen ligger hon där hur länge som helst, njuuuter av friden säger hon men vi då??
Ja när hon då äntligen klev ur sängen, då hade vi bråttom och Tishen la inte märke till vilka skor hon tog på sig.. haha..
Vi gick på vägen i koppel..tråkigt men Noël löper då gör vi så, sen svängde vi ner på grusvägen, inget konstigt vi går den rundan ibland. Noël drar alltid in på springspåret när vi kommer dit men Tish och matten brukar alltid säga att, nej inte nu, inte idag vi ska gå hem och äta frukost..
Men vad gör hon idag matten!!?? Hon svänger in på spåret och ökar takten!! Tishen slänger en blick på mattes fötter och där sitter dom, de förhatliga rosa springskorna.. suck.. och före frukost, det borde vara förbjudet i hundlagen att springa innan frukost!
Noël jublar av glädje och springer som vinden, Tish han får bara följa med han… När vi möter en tax, reser Noël raggen och skriker högt av glädje och taxen får nästan hjärtstopp!! Eller hur det nu var Blinkar
Härlig start på dagen säger matten och Noëlfjant håller med, både springa fort och skrämma taxar, kan inte bli bättre.. och vad Tishen tycker vet vi ej, för han har gömt sig under bordet och talar inte med någon!!
Så blir det när man inte har koll på mattens fötter!!