söndag 14 april 2013

Vänstervarv var det ja….

016 (640x425)
Vi har varit på årets första utställning i Norge, Sarpsborg…
Denna gång fick Noël dra en repa med morfar, excellent fick hon och hon skötte sig jätte fint, äntligen börjar hon växa i sin kropp och lite bättre päls har hon fått. Att sedan hussematte glömde hämta ut hennes kritiklapp, det var amatör mässigt så vi vet inte vad domaren tyckte mer än att hon har ett super steg och det är bra. Sedan skadan har vi haft problem med hennes rörelser, hon passgår gärna och lägger vikten på det “friska” benet men sedan sista operationen, när pinnen togs bort har det blivit bättre.
012 (425x640)
Snygging Tish var med och skulle förhoppningsvis knipa det sista “lilla cert” som behövs för sitt norska championat och det höll på att gå, i ett varv var han placerad som nr 2 efter en champion hane men sedan bestämde sig domaren för att flytta upp en annan som då tog certet, 3a i bh mad reservcert, jaja vad är väl en bal på slottet… suck. Plåster på såret blev Bir i bruksklass och sedan Bis bruksklass….
Vi försöker väl en gång till sa uppfödar Lars och visst gör vi det… så nära så nära men ingen hare skjuten denna gång..
En trevlig dag var det men kallt och ruggigt!

fredag 12 april 2013

Slapp är hon…

IMGP7262 (425x640)
Ja den som följer oss här kan tro att vi aldrig gör något alls… hon är allt bra slapp med uppdateringarna våran matte!
Vi tränar mest varje dag, inte med inriktning mot något speciellt, utan mest för att hålla konditionen och ha något att göra.
Inga prov inplanerade nu, massa andra aktiviteter för familjen så vi får ligga vi….
Fast nu har vi blivit klippta och badade och borstade och matten muttrar över päls på fel håll och lockar så nu är det nog vänstervarv på gång….