söndag 27 november 2011

Julmingel!

Jul mingel!

Välkomna till en träff så här i slutet av året.

Vi är ett gäng som träffats och tränat tillsammans under året, nu vill vi bjuda in alla Inspirations hundar och deras ägare till ett litet ”Julmingel” i skogen. Kanske är ni fler som är sugna på att vara med och träna, ta då tillfället, kom och träffas, se vad vi gör och prova på!

Det blir, träning så klart, apportering för dom som vill, prova ett viltspår kanske, gå en tipspromenad där man testas på Inspirerande frågor, så läs på hemsidan frågorna baseras på Lars verksamhet.

Det viktigaste för en lyckad träningsdag är, fikat! Vi har glögg och kaffe, resten får ni själva ta med, elden sprakar hela dagen så korvgrillning blir det om ni vill!

När? Den 11/12 kl 10.30.

Var? I Färgelanda hos Arne, samling vid preem i Färgelanda sedan samåker vi upp till skogen.

Hur? Kom som ni vill, inga förkunskaper behövs, alla hundar alla åldrar, vi träffas trivs och har kul, som alltid.

Anmälan till Helena 0705412118 eller Micke 0703811345, ja eller ring Lars det funkar också…

tisdag 15 november 2011

Träning.

Apporteringsträning hos Lars på söndag den 20/11 kl 10.00, anmäl till Lars 0702020488 om ni kommer. För mer info, hemsidan/gästboken. För de som inte vill träna med oss Blinkar så anordnar norrabohusläns lokala kennelklubb en tipspromenad den dagen. Se deras hemsida för mer information.

Helena.

söndag 13 november 2011

Några tips!

Den 26/11 har Flatcoatedretriver klubben /väst, sin årliga adventsutställning i Sätila. Vi är ett gäng som tänker åka ner och vara med. Utställningen är inofficiell och ett trevligt sätt att träna sin hund och umgås med lika sinnade.

För dom som bor här i Bohuslän kan jag informera att det bildats en sektion till kennelklubben här uppe i norra delen av området, det ordnas många roliga aktiviteter.

Helena.